Ezt a hirdetést archiválták.

Dömötör LUX WC tartály

Hajdúnánás
6 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Termo szifonos (szivattyú nélküli) sík napkollektor
    Hajdúnánás, Debrecen
    Napkollektor SA 2000 2 m Tartó ferde tetőre Napkollektor összekötő csatlakozó 160 literes palást hőcserélős tartály Solár hő közvetítő folyadék -70 C Solár állomás szivattyú nélküli Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze ...
    • Otthon, Bútor, Kert - Hajdúnánás
    3 éve, 1 hónapja
    329 900 Ft
  • Régen frissült
    Fortuna sarok kád 115×115cm
    Hajdúnánás, Hajdú utca 1.
    - Mérete: 115cm x 115cm - Anyaga: üvegszálvázas poliészter. - EMI engedéllyel ellátott. - Merevítéssel - MAGYAR TERMÉK! A beépítéshez ajánlott hozzáértő szakember segítségét igénybe venni, a termékre vonatkozó garancia csak ebben az esetben érvényes!...
    • Otthon, Bútor, Kert - Hajdúnánás
    10 éve, 3 hónapja
    37 000 Ft
  • Régen frissült
    Adax VP1120 KET 2000w - 950x420mm fűtőpanel
    Hajdúnánás, Hajdú utca 1.
    Cikkszám: VP1120 - Fűthető légtér: 57 m3 (21 m2 szoba) - Az Adax VP11 család magassága 420 mm. - Szigetelése kettős, azaz földelést nem igényelnek! Védelmi osztály: IP24C - Elektronikus termosztáttal és hálózati csatlakozóval szereltek. Az Adax VP11 ...
    • Otthon, Bútor, Kert - Hajdúnánás
    10 éve, 3 hónapja
    53 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3482276
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
Leírás
- Magasan és alacsonyan is elhelyezhető víztakarékos,

- vízpára ellen szigetelt. 

- Nyomógombos, 
Magyar termék.
DÖMÖTÖR LUX öblítőtartály ötvözi az elmúlt közel két évtizede gyártott öblítőtartályok gyártási és felhasználási tapasztalatait.

A fejlesztés iránya elsődlegesen napjaink formavilágának megfelelő design kialakítása, valamint a megbízható és a korábbi konstrukciós elveknek megfelelő víztakarékos működés biztosítása volt.

A Dömötör típusú öblítő készülékek lényegi konstrukciós tulajdonsága amiben más öblítőtartályoktól különböznek az a szabadalommal is védett rugós elzárású öblítőszelep alkalmazása.

Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a tartályból a mindenkori igény szerinti vízmennyiség öblíthető le, kielégítve egyidejűleg az EU szabvány előírása szerinti 3l illetve 6 - 9l öblítési volumen előírásait.

Az egyedien alkalmazott konstrukció lehetővé teszi az öblítés bármely pillanatban történő megszakítását,ezáltal jelentős költségmegtakarítás érhető el.

Az öblítő tartály páralecsapódás ellen szigetelt, PS illetve ABS anyagból készül, ellenáll az UV sugárzásnak. A tartály magas és középmagas szerelési pozicióban helyezhető el. A középmagas elhelyezéshez bekötőcső biztosított.

Az öblítőtartály összeszerelése, illetve felszerelése a szerelési útmutató alapján rendkívül egyszerű, speciális szakértelmet nem igényel.

A tartályhoz a több irányból csatlakoztatható 1"-os csatlakozás utántöltőszelep 0,[------]bar hálózati nyomásértékek között üzembiztosan működik. A tartály vízszintjét a szelepházon lévő szabályzó csavarral állíthatjuk. A szelep minimális vízszint csökkenés esetén már utántölt. 

Elhelyezkedés
Hajdúnánás

 
Elhelyezkedés
Hajdúnánás